SEAT IBIZA

Nešto novo, nešto drugačije…

Aerodinamičnost, pojačana bezbednost, unapređena tehnologija. Iako se nalazi u B segmentu gradskih vozila svojim kvalitetima obećava uživanje i u daljim putovanjima. Sportska „građa“ bez sumnje krade poglede mlađe populacije što je praktično i bio cilj dizajnera ali mekano oslanjanje obezbeđuje udobnu vožnju i uživanje za sve generacije.

U ponudi je verzija sa Style paketom opreme i benzinskim motorom 1.4 16V sa 1390 cm3 i 86 KS (63 KW). Nova tehnologija motora sa znatno smanjenom potrošnjom i boljim performansama.

Style paket opreme podrazumeva air bag za vozača i suvozača, servo volan podesiv u dva smera, dnevna svetla, prednja svetla za maglu sa „Cornering“ funkcijom , zadnja svetla za maglu, kodiran ključ i centralno zaključavanje, aluminijumske felne 15”, RADIO/CD/MP3 player sa 4 zvučnika, AUX ulaz, digitalni klima uređaj sa automatskom regulacijom, kožni multifunkcionalni volan, cruise control (tempomat), hill holder (pomoć pri kretanju), elektro podizače prozora, elektro retrovizore, podešavanje vozačevog sedišta po visini, ABS, ESP sistem elektronske kontrole stabilnosti, senzori kontrole pritiska u pneumaticima.

  • Manuelni menjač
  • 5 osoba
  • 292 L prtljažnik
  • 5,9 L/100km potrošnja